ponedjeljak, 14. veljače 2011.

Love is in the air.

Prvo, ispričavam se što dugo nisam ništa tipkala ali pošto je počela žestoka sezona ispita, nikako da uhvatim vrijeme i sjednem za komp. Uvijek me nekako strah da sam baš u tih pola koja sam provela tipkajući mogla naučiti još nešto esencijalno i od životnog pitanja važno i da ću zasigurno baš to dobiti na ispitu i da ću onda baš zbog toga pasti k'o mala voćka (poslije kiše). Imam toliko inspiracije, a tako malo vremena... Ali, tješim se, još malo, još samo samo malo... Nadajmo se.

















Danas je Valentinovo. Jeeej! Već sam napisala prije članak kako volim taj dan, kako ga redovito obilježavam sa svojim Dragim i kako mi je jednostavno drago da se bar jedan dan u godini globalno slavi ljubav. Podupirali to ili ne, meni ipak srce zatreperi od tog silnog crvenila po gradu, slatko umotanih ružica, srčeka i plišanih igračkica. I ne znam dali je sve to moja iluzija ali danas je baš više nasmijanih ljudi u gradu bilo. Dali zbog Valentinova ili zbog nečeg sasvim trećeg, ne znam niti je bitno - ja ću vjerovati da je zbog ovog prvog. Iako se slažem sa svima koji kažu da bi zaljubljenima svaki dan trebao biti Valentinovo (a, meni osobno i je tako) ipak ne mogu sakriti činjenicu da mi je drago što se bar jedan dan godišnje svi tako javno vole. Pa neka je i sve to fejk, ali bar ne može biti laž jer prava ljubav nikada nije laž, niti će ikada biti. I osjećam se dobro što je tako i osjećam se dobro jer je danas dan koji me oduvijek čini sretnijom i poletnijom.
Isto tako, veselim se večerašnjoj večerici sa Dragim u pivnici. Nije pivnica, znam, oličenje romantike ali uz dobru hranu i finu pivu, plus voljena osoba, plus šareni pokloni, ma, ne može biti loše. A, još kasnije fina kavica, jao, pa ovo je moj dan iz snova. Još da ne moram učiti cijelu noć nakon što dođem doma, dan bi bio presavršen. Ovako će biti ''samo savršen.''
Nadam se da ćete svi Vi također proslaviti Valentinovo onako kako to i obično radite, pa makar ne i nužno sa boljim polovicama jer ljubavi ima mnogo i voljeti možete sve i svašta, pa i sebe same. Nadam se da ćete si danas priuštiti neke male radosti koje će Vas ipak natjerati da volite ovaj dan.
A, ja volim sve Vas i šaljem Vam puuuno valentinovske ljubavi i slasnih crvenih poljubaca.
Ljubim Vas sve!!!

1 komentar: