utorak, 8. veljače 2011.

Trenutno...

Obećala sam ovu rubriku jednom mjesečno.
Sada se ponovno nakupilo stvari koje želim s Vama podijeliti, a koje mene posljednjih mjesec dana jako, ali jako raduju.


Trenutno najdraža knjiga: Zbirka pjesama Miroslava Antića ''Plavi čuperak''. Iako ovu zbirku deklariraju kao zbirku pjesama za djecu, nemojte biti skeptični. Svi ćete se pomalo uspijeti pronaći u stihovima ovog sanjara i istinskog romantika. Iako ga već gotovo znam naizust, stalno mu se vraćam jer on daje ljubav na tako jednostavan ali iskren i dubok način. Njegove pjesme obojale su sva moja godišnja doba najljepšim bojama ljubavi. Svi Vi romantici - iskreno mislim da ćete u velikom Miki Antiću pronaći svojeg novog heroja.


Trenutno najdraža pjesma: Dvoumim se između dvije. Prva je, već spomenuta, ''Baš mi je dobro'' od naših Femminemki. Rekla sam već prije kako mi ta pjesma strašno diže raspoloženje i kako baš iz toga razloga, volim takve pjesme. A, mogu reći da sam zahvaljujući njoj ponovno probudila svoje pomalo uspavano samopouzdanje. Jeej za mene!
Druga je ''Raise Your Glass'' od Pink. Ne volim kako je sam spot za ovu pjesmu napravljen i samu poruku koju pjesma šalje (slavimo različitosti - oh yeah :ironija:) ali pjesma je gotovo zločesto zarazna. I cijelo vrijeme je pjevušim. Pa preslušajte, nije taaako loše!

Trenutno najdraži make-up komad: Puder u kamenu od Catrice-a, također spomenut u jednom od prijašnjih postova. S mojom kožom je gotovo nemoguće postići ne-sjajeći efekt koliko se masti ali ovaj puderčić to super odradi. Vraćat ću mu se često. I još jedna sitnica - OPI Black Shatter (crackle). Genijalniju stvar dugo nisam imala, budem s Vama podijelila par swatcheva ovih dana.  G E N I J A L N O!

Trenutno najdraži film: Definitivno ''Shutter Island''. Inače, po defaultu, volim Leonarda DiCaprija jer mi je načisto fascinantno koliko je onaj klinac iz ''Titanica'' napredovao. Mahom gledam sve njegove filmove novije produkcije, a ovaj mi je jedan od dražih. Nešto između soft horora i jačeg trilera, napeta radnja od prve do zadnje do minute, a kraj apsolutno neočekivan - ukratko, pun pogodak! I jedan vapaj za kraj: zašto, pobogu, o zašto, ovako dobri filmovi ili nisu nominirani za Oscara ili ga ne dobiju? I kako to da jedna glumačka veličina, koje se iz filma u film potvrđuje kao trenutno aposlutni glumački kralj Hollywooda aka Leo, ne može pokupiti nijedan zlatni kipić? Očajnički vapaj!

Trenutno najdraži citat: ''Everybody wants happiness. Nobody wants pain. But you can't have a rainbow without a little rain.'' - totalno točno! Ali totalno!

Trenutno najdraži vic: Oscar je osvojio Chuck Norrisa! - ne, nikad mi neće dosaditi vicevi o svemogućem Chucku, ali baš nikad!

I to je to za ovaj put, za ovaj mjesec! A, što Vi ovaj mjesec slušate, gledate, čitate, volite?
Ljubim Vas sve!

3 komentara:

  1. Kao što znaš, gledam Ally McBeal i već sam na pola 3 sezone. Pjesma glavna mi je... Hm, ma vidiš po Faceu šta ja svašta stavljam :D A Najdraži vic: Chuck Noriss je znao sakrit suze ko Marina ;D hahaha

    OdgovoriIzbriši
  2. Hahaha - super. :)
    Ja sam danas ižicala frenda knjigu imenom ''Koliba'' od W.P. Younga pa čim mi prođe ludnica ovaj tj, bacam se na čitanje. Oh yeah. :)
    I čula sam ovaj tjedan još par dooobrih viceva ali je sve malo crni humor i nije za svačiji želudac, haha, pa radije to neću ovdje stavljati. :D Ali evo još jedan o Chucku: ''Chuck Norris zna tko je Anonimna.'' - odlično, hahaha! ^^

    OdgovoriIzbriši