srijeda, 13. travnja 2011.

Wishlist - San Peter, HERA i Robert Sever - torbe.

Kao i svaka žena, obožavam torbe. Nikad ih nemam dosta. I iako me jako privlači ovaj trend sa clutch torbama, ipak se još nisam odlučila na kupnju svog primjerka i ostajem vjerna velikim, ogromnim i glomaznim torbama u kojima nosim sve i svašta, u kojima reda nikad nema. Isto tako, obožavam print uzorke na gotovo svim modnim komadima, pa ako se print i torbe spoje u jedno - kod mene je to dobitna kombinacija. 
Ove godine, na Fashion.hr veliki hrvatski dizajner Robert Sever predstavio je svoju novu proljeće/ljeto 2011. kolekciju torbi HERA by Robert Sever koje su me pokosile s nogu i one dolaze u prodaju u kolovozu. Pod ovim imenom, skrivaju se dnevne, večernje i putne torbe koje predstavljaju jednostavnu modnu, bezvremensku klasiku.
Dotad, Kralj Printa u suradnji s poznatom kožarskom kućom, San Peter, izbacio je kolekciju koja prethodno nije predstavljena na modnim pistama i već je u prodaji. Zbilja nešto savršeno. Obožavam njegov rad, stvarno je jako talentiran, pa ni s ovim ljepoticama nije bilo drugačije. Uostalom, ova suradnja između Severa i San Petera već polako prerasta u brend i bio bi čisti grijeh da je drugačije.
Da ne duljim, bacite oko i nadam se da ćete dijeliti sa mnom moje oduševljenje ovim krasoticama. Ljubim Vas sve, ljub ljub!

Broj komentara: 8:

  1. Sever je mrak dizajner!
    Odličan izbor Simply!
    Kisses.

    OdgovoriIzbriši
  2. super su, bas bi mi trebala jedna!:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super su... I ja baš volim velike torbe. Uvijek ima mjesta za sve gluposti koje nosim...:D

    OdgovoriIzbriši
  4. volim i male torbe ali one su nazalost rezervirane samo za posebne prigode jer zivgim po pravilu OMINA MEA SECUM PORTO... ova 4 je fenomenalna

    OdgovoriIzbriši
  5. Zondra, da, slažem se, Sever je zbilja mrak!
    Jovana, samo jedna? ili ipak dvije? tri? sve? :)
    Daša, i ja, i ja!!! :)))
    Slavica, a, baš gluposti su i kod mene - od knjiga, novčanika, praznih papira i pripadajućih olovčica, pa do šminke, ključeva... ma ima svega! :D
    AnaMarija, slažem se, i meni je 4.ta jedna od dražih. :)))
    sugarhoneybaby, preslatke! <3
    JCG, same here, same here! :)

    OdgovoriIzbriši