nedjelja, 17. travnja 2011.

Sretni dani.

Ovo će biti samo kratak post gdje ću s Vama podijeliti dvije stvari koje su mi apsolutno uljepšale ove dane. Inače, nije ovo baš moj period i nekako sam se sva pomalo prepustila sivilu. Pa svaku malu pobjedu dočekujem vrlo raširenog srca.
Prvo, Lalica sa Nails for fun imala je odličan giveaway na kojem sam pobijedila!!! Kao pravi nail-polish-freak, ne mogu Vam ni opisati svoju sreću kada sam pročitala svoje ime kao ono dobitno. Prilažem Vam i sliku da vidite što sam to lijepo osvojila, a koju sam preuzela sa Laličinog bloga. Lalica, draga, hvala ti puno!!! A, svi koji niste (a, znam da Vas nema puno) trkom na njen savršen blogić sa puno savršenih lakića i manikura.


Druga stvar koja mi je uspjela razvući itekakav osmijeh na lice ovih dana je činjenica što je moj blog prešao preko 3000 posjeta. Hvala svima koji ovdje navraćate, koji pratite, čitate, komentirate. Hvala Vam na podršci i lijepim riječima. Strašno sam samokritična po prirodi i znam da uvijek može i mora bolje pa ću se i nadalje truditi da to i ostvarim. Ali drago mi je što moji tekstovi padaju na plodno tlo, da sam uspjela naići na ljude koji me razumiju i koji se u mojim tekstovima pronalaze. Ovih dana sam dosta pisala, dosta mojih razmišljanja i emocija sam prenijela na papir. Kada dođe vrijeme, podijeliti ću ih sa Vama. A, to će biti uskoro, obećajem. A, dotad, još jednom, veliko i od srca HVALA svima koji ste tu. Bez Vas ništa ne bi bilo isto...
Puno Vas ljubi, a još više voli, 
Vaša Simply!

Broj komentara: 9:

  1. čestitam draga... i malo zavidim, eto priznam ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitam i budi nam i dalje tako dobra, draga i samo svoja!
    Kiss.

    OdgovoriIzbriši
  3. I meni je lak za nokte ulepsao ovaj vikend :)) Cestitam na broju poseta :D

    OdgovoriIzbriši
  4. čestitke!:) samo napred:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala Vam svima, lijepe moje! Ljub ljub! <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitam na poklonu i na broju poseta, zaslužujes još mnogo nula iza trojke!:))

    OdgovoriIzbriši
  7. Daša draga, hvala ti puno na lijepim riječima!!! :*

    OdgovoriIzbriši