srijeda, 6. travnja 2011.

Prvi (i ne tako kvalitetno odrađen) swatch!!! OPI - Met On The Internet!

Oke, nakon gotovo cjelodnevnog jučerašnjeg mučenja sa fotićem, ipak smo uspostavili nekakvu suradnju i uspjeli napraviti 7-8, više-manje, dobrih fotki, a informacije radi, ispucano ih je 40. Iako sam bila sretna što sam uopće uspjela snimiti to što sam snimila, oduševljenje mi je naglo nestalo kad sam vidjela kako fotke izgledaju na  ekranu. Onak, bitno da ja imam fotić s kojim se poštena slika ne da uhvatiti ali zato kad ulovi, e onda se svaka nepravilnost u lakiranju vidi iz aviona. Pa mi je došlo da uopće ne objavim ovaj post, da sve izbrišem i da na ovu epizodu zvanu ''moj prvi swatch'' jednostavno zaboravim. Ali onda ipak, želim ovo podijeliti sa Vama, koliko god loše bilo odrađeno, da kasnije mogu vidjeti napredak. Znam da ovdje ima strastvenih lakoljubaca i njima se unaprijed ispričavam na ovom lošem swatchu. Idući put ću biti bolja, obećajem. Ili idućeg puta ni neće biti. :sigh:
Ugl, htjela sam Vam pokazat swatch jednog od dražih lakića iz moje kolekcije: OPI - Met On The Internet. Boja? Paaaa, ovisi o svijetlu ali doslovno. Lijepa crvenkasta sa ružičastim podtonovima, onako, mene lagano vuče na nježniju nijansu fuksije. Moj Dragi kaže da je to crvena boja, frendica da je plameno-pinky, a meni je baš svejedno. Baš mi lijepo izgleda, kakogod se on deklarirao. Inače, jako jako volim OPI lakove jer se izuzetno lako nanose, u jednom potezu i dovoljan im je jedan sloj da dobiješ pravu boju. Ali navike radi, ja uvijek stavljam dva. Kao, da se osiguram. Zavirite u fotke da dobijete (kakav-takav) uvid.
Opet se ispričavam na lošim fotkama, na lošem lakiranju i svemu ostalom lošem, a ovdje toga ima napretek. Nadam se da ne zamjerate prejako. Obećajem, ali stvarno obećajem, idući puta ću se još više potruditi. I biti bolja. OBEĆAJEM!
Ljubim Vas sve, ljub ljub!


Broj komentara: 8:

  1. Predobar lakić ;) zanimljivo kako se razlikuje na slikama, malo je crvenkasti malo je pinky :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, baš je svojeglav i ista se stvar događa na danjem svijetlu. Nekad mi se čini crven as hell, a nekad pinky. :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Nemoj da se sekiraš. I meni se dešava isto sa swatchevima. Ja najbolje fotke napravimo direktno uz prozor, tada mi ni blic ne pokvari boju. A za eventualne popravke, uzmi mali kosi kist (za eyeliner koji više ne koristiš recimo), umoči u aceton i prođi okolo. Baš mi žao što si se toliko napatila, ali fotke su lijepe :) Meni uvijek zanimljivo gledati i šta ima okolo, u pozadini, i spazila sam lijepu crno bijelu kutijicu na zadnjoj slici ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Opi lakove obožavam i smao njih koristim već godinama:)
    Ne zamjeramo za fotke...i sve što si nabrojila, samo isključi blic i fotkaj vani,pa će slike biti bolje:)
    Pohvale za odabir boje, čini mi se jakoo lijepa.
    Pusa s mora!

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš lijepa bojica, meni su unatoč svim prekrasnim bojama lakova, crveni noktići i dalje najdraži! U svim mogućim nijansama! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. odlican je !:) stvarno dobar:)

    OdgovoriIzbriši
  7. @Biberlee - hvala na savjetima, uvažit ću ih prilikom idućeg swatcha. ;) lijepa kutijica je kutijica od mojih naočala. :))
    @Zondra - da, OPI su meni također jedni od dražih, divno se nanose i nijanse su prekrasne. pusa sa asfalta! <3
    @Lilly - jel mi vjeruješ da mi je to jedini crveni lak kojeg imam? shame on me, sutra to odmah idem ispravit. :)
    @Jovana - je, stvarno je divan. boja je malo svojeglava ali svejedno mi je jedan od najdražih. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Thanks Joanna on your following! :)
    I'll check out your blog just in a second. Kisses and hugs from Zagreb! :*

    OdgovoriIzbriši