ponedjeljak, 4. travnja 2011.

Lijeno proljeće.

Odkad sija ovo Sunce u Zagrebu, u mene se uvukla neka fjaka. Onako, rastvorim sve prozore pa kauč namjestim taman na ono mjesto gdje Sunce najviše dopire i onda tako žmirkam, i žmirkam, i žmirkam. I ništa mi se neda, samo bih se tako lijeno protezala i uživala. Eventualno, ako sam dobre volje, uzmem zakon u ruke pa to malo proučavam ali brzo me pusti volja i savlada san. Baš neko lijeno proljeće ovo 2011.
U subotu sam lijeno sjedila uz Bundek, srkala kavu, bacala kamenčiće u vodu, imala mali fotosešn, čituckala svoje papire koje vječno vučem za sobom kao Sveti Gral. Na momente mi je dolazilo da izujem cipelice sa nogu i prošećem novi CG lakić po hladnoj vodi ali sam na koncu odustala i samo nastavila lijeno guštati u tom obožavanom Suncu. Da, ovo vrijeme baš nije najbolji izbor za produktivnost jer poziva na prosto uživanje i neki sunčani hedonizam, a ja baš imam toliko posla da ne znam gdje da se prije okrenem i s čime da prije započnem.
Fotkala sam dosta ovih dana: mir vode, Sunčano ljenčarenje, nove lakiće, svoj novookrunjeni proljetni hedonizam i sve te fotke čekaju na svoju objavu i na svojih 5 minuta slave ali ne danas, nekom idućom prvom prilikom. Danas me još Sunce opija kroz prozor, danas još lijeno uživam u žmirkanju i protezanju, dok lijeno svira Norah Jones, dok lijeno proučavam bespuća pravne zbilje, dok lijeno razmišljam kako će od idućeg tjedna sve biti bolje i kako će se produktivnost vratiti. Možda bi mi trebalo malo kiše. Tko zna?
Do idućeg, malo energičnijeg, postanja, ljubim Vas, baš sve, lijenim i sunčanim poljupcima!


Broj komentara: 7:

  1. neee nećemo kišu!:) divno nam je pod zracima sunca:)

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja sam sva fjakasta, uspavana...ali provela sam prekrasan vikend sa obitelji i prijateljima i odmah sam bolje. Treba iskoristiti lijepe dane koji su pred nama i ići u prirodu, družiti se a komp. zatvoriti i neka odmara, zar ne?:)
    Norah Jones mi je najdraža pjevačica, obožavam je:)
    Odličan odabir pjesme i super post!
    Pusa i lijep pozz.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ona bi kišu!!!
    I mene drži fjaka, ali uživam punim plućima u ljenčarenju, hehe, a produktivnost i inspiracija će doći, sigurna sam...
    Lijep pozdrav iz Splita

    OdgovoriIzbriši
  4. Potpuno te razumem! I ja bih se najradije razvlacila, a obaveze skacu na mene :/

    OdgovoriIzbriši
  5. Izgleda da sam sinoć stvarno prizvala kišu, padala je cijelu noć k'o blesava. :DD Ali već osjećam naznake razvedravanja.

    @Jovana - divno ali potpuno neproduktivno. :)))
    @Zondra - hvala ti, draga, na lijepim riječima! :*
    @Eda - i ja uživam ali ne bih smjela: so many things to do and so little time. :/
    @D. - to je očito to vrijeme u godini, svi smo u istim problemima. bit će bolje, uskoro. :) :*

    OdgovoriIzbriši
  6. blago tebi... ja padam s nogu, radim na sajmu ovaj tjedan, nemam se kad maknut s standa.. nisam ni vidjela sunce danas :(

    OdgovoriIzbriši
  7. Super blog!! Pogledaj moj http://neonesa.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši