ponedjeljak, 11. travnja 2011.

H&M-manija u Suncem okupanom Zagrebu ft. Velvet!

Da, i mene je zahvatila ta boleština zvana ''H&M-manija'' koja Zagreb trese već dobrih tjedan dana. Naoružana osmijehom i vrećom strpljenja zaputila sam se danas na Cvjetni.













Gužve su i dalje strašne, Zagreb i dalje vrvi vrećicama ovog novog modnog čuda, a tko sam ja da tome odolim? Ulov je bio uspješan, za ovaj put, a sigurno ću se još vraćati. Sigurno bih kupila još par komadića robice ali nije mi se dalo čekati na redu za garderobu. Tako da ovaj put ''samo'' haljinica u preslatkoj prljavo-rozoj bojici, a dobila sam i par pohvala da mi stoji kao da je po meni šivana. Bacite look na sličice. Meni je baš slatka.


















A, da ovaj sunčan dan može biti još savršeniji, e, u to nisam vjerovala. Ali na prijedlog Jelene sa bloga Ko ne voli cipele, ne voli ni ljude, zaputila sam se u jedan meni, do danas, nepoznat kafić imenom Velvet. I odmah se rodila ljubav na prvi pogled - osjetila sam na momenat dašak Francuske i Provanse, dok sam pila najfiniju kavu na svijetu, a ptice su neodoljivo pjevušile svoju simfonijicu, a lagani vjetrić mi je mrsio kosu. Sitnice koje život znače, baš. Moje novo utočište i bijeg od realnosti.

Do idućeg postanja, ljubim Vas sve, ljub ljub!

(izvor prve slike)

Broj komentara: 8:

  1. Možda smo se i srele danas, a nismo se prepoznale!:) I meni je danas bio dan za razgledavanje, s nešto sitnijim ulovom doduše (gužva je stvarno grozna), ali haljina je bobon! :))

    OdgovoriIzbriši
  2. slatka obleka, reci h&m-u da ih čekamo i nadama im se i u splitu :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. @Daša - da, Velvet je moje otkriće godine. pozivam te na kavu da se i sama uvjeriš. :*
    @Lilly - koliko smo se mi puta samo mogle spontano sresti - od faksa do H&M-a; možda bi idući put trebao biti namjeran susret? ;) :*
    @NC - oke, odmah šaljem dobre vibracije da H&M pusti svoje korijenje u najlipšem gradu na svitu. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. haljina je pre slatka.
    prava ljetna haljinica :)

    xo lala

    OdgovoriIzbriši
  5. @Lala - hvala ti. slažem se, baš je prvi ljetni hit. <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Baš mi je to simpatična ta H&Manija u Zagrebu.
    Prijatelj mi kaže da je red ispred :)
    Mogu misliti kako će biti kad se u Bosni otvori,
    hehehe.

    Divan ti je opis, ove kafe i svega :) idem sebi jednu napraviti :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Joj da, bio je red ispred prvi dan, meni se nije dalo čekati pa sam otišla par dana kasnije. Nema reda ispred dućana ali ima hrpa ljudi unutra. :)))

    A kavica je bila fantazija. *.*

    OdgovoriIzbriši