petak, 4. ožujka 2011.

Novi početak.

''Allow life to change you, you just might like it.'' (N.N.)

Kažu da male stvari čine čovjeka sretnijim. I zadovoljnijim. A, da novi počeci nisu nužno vezani za velike životne promjene. To prihvaćam i sviđa mi se jer ne želim mijenjati svoj život iz korijena. Ali volim nove početke, ma kako sitni oni bili. Bitno je da se nešto mijenja, a ne intenzitet i količina promijenjenog.
Da previše ne filozofiram, jučer sam imala svoj mali, novi početak. Ošišala sam kosu. Svoju kosu dugu do pola leđa sam odrezala. Ne malo, drastično, par centimetara iznad ramena. Koji šok ali apsolutno pozitivan. Znam, sve su to sitnice ali ja imam osjećaj kao da sam s leđa skinula 10 kila tereta i osjećam se nikad bolje. Osjećam se kao potpuno nova osoba, iako sam uvijek ismijavala ljude koji su promjenom frizure označavali nova razdoblja u svom životu. Ja nemam nikakvo novo razdoblje, štoviše, odgovara mi ova kolotečina ali osjećaj koji mi pruža nova frizurica je gotovo neopisiv. Neka nova Ja kao da me gleda iz zrcala. Volim svoj novi početak i volim ovu promjenu koju sam si uspjela dopustiti.

''It is almost impossible to smile on the outside without feeling better on the inside.''  (N.N.)


Broj komentara: 9:

 1. Ja jako volim promjene :D Što objašnjava zašto stalno razmještam namještaj u sobi :D Dobro dođe neka promjena tu i tamo :)

  OdgovoriIzbriši
 2. točno znam o kakvom osjećaju govoriš, isto sam osjećala kad sam se ošišala :-)
  a ovom razmještanju namještaja bolje da ne pričam... moji doma polude sa mnom :-/

  OdgovoriIzbriši
 3. Hehe, sad mi je laknulo kad vidim da nisam jedina. :)) Već se dva dana šepurim naokolo sa novom frizuricom da sam već počela ljudima ići na živce. :DD Ali ipak sam dobila priznanje da nekako posebno sjajim i da izgledam skroz drugačije i to mi je najveća potvrda. :)
  Mislim da ću sad češće prakticirat te sitne životne promjene, baš je zabavno. :)

  OdgovoriIzbriši
 4. promene su dobre. svezinu donose.:)

  OdgovoriIzbriši
 5. Me too. Meni je najveća promjena friza bila šišannje skroz nakratko - i to prije 10-tak godina. I sada, svaki put u frizera se suzdržavam da se ne ošišam nakratko (jedina mana je što treba vremena za ponovnu promjenu).

  OdgovoriIzbriši
 6. @Jovana - apsolutno se slažem. :)

  @Mmirandam - mislim da će isto biti kod mene, toliko sam oduševljena novom kosicom da ću sad stalno dolazit u napast kratit ju. :)

  OdgovoriIzbriši
 7. nemoj me zezati???? jedva čekam da vidim!

  btw jer ti čitaš mail? ili sam opet poslala na stari?

  OdgovoriIzbriši
 8. Još malo pa ćeš i vidjet, hehehe. ;)
  Evo, sad sam ga pročitala i odgovorila, sorry, nemam neku naviku ga provjeravat al budem češće odsad. :DD

  OdgovoriIzbriši
 9. Bas volim sisanje. A jos kad se odlucim jednom da se ofarbam - au, jedva cekam!

  OdgovoriIzbriši