utorak, 25. siječnja 2011.

Formula za umor, zumba, crackle i čestitke.

Danas mi je užasno pospan dan, iako se uopće nisam prerano ustala. Vjerojatno je i u tome glavni problem. Jučer sam ustala u 6 i nakon prvih pola sata ''ne diraj, ne pitaj'' osjećaja, dan je bio odličan. Uopće nisam bila umorna ili pospana, nego baš naprotiv, puna energije. Učila sto na sat, bila doma konstruktivna, čistila, prala, ma sve sve. A danas, skroz druga slika. Iz kreveta sam se jedva izvukla u 9, povlačim se po stanu bez smisla, a čim otvorim knjigu oči jednostavno se počnu same sklapati. I napravila sam kardinalnu grešku s tim što se nisam odvukla u NSB jer doma od učenja nema prevelike koristi. Kao osoba koja ima gadnih problema sa postizanjem koncentracije, učenje doma jednostavno nema smisla. Pa malo na fejs, pa zujim po blogovima, pa odem na YT i slušam muzikicu i tako unedogled. Pa ručak, pa TV, serija jedna, druga, deseta... I od učenja ništa. A, uopće se neću sjećati da su rokovi za manje od tjedan dana. Užas i katastrofa! Ok, onda sam odlučila, odsada svako jutro rano ustajanje i odvlačenje od doma i štrebanje samo takvo.
Jučer me baš uhvatila neka (pozitivna) nervoza, ako takvo nešto postoji. Konstruktivno sam se 5h u komadu zabavljala sa raznoraznim aspektima međunarodnih organizacija i iako sam nakon tih 5h bila psihički na razini pohane tikvice, ipak mogu reći da sam napravila ogroman posao jučer. Jej, za mene!  Volim te svoje (prerijetke) trenutke kad me uhvati ta neka (pozitivna) nervoza i histerija, svojevrsno ludilo. Tada uvijek napravim sve ono što zamislim, a nerijetko i više od toga. Čak mislim da sam pronašla i formulu koja me dovodi u takvo stanje: ustajanje u 6 i dvije jake, crne kave! Opet ću to pokušati sutra, pa ću vidjeti gdje će me to dovesti.
Još jednu stvar sam ovih dana odlučila. Nije to bilo na popisu mojih novogodišnjih odluka ali jedan aspekt te odluke je bio. Rekla sam da ću se ponovno početi baviti plesom. E sad, odlučila sam da to baš neće biti ples, nego zumba. Gledala sam malo na YT filmiće da vidim kaj je to zapravo i da se malo sa cijelim tim konceptom zumbe upoznam i baš sam se zaljubila. Tako da sam odlučila da od 1.3. krećem sa rekreacijom i zumbanjem. Uh, baš me to veseli, veseli me samo gledanje toga na YT, a kako će tek kad krene za pravo. Jel ima tko kakve dojmove za podijeliti o zumbi? Svaka sugestija je dobrodošla.
I još jedna stvar! Rekla sam već u jednom od prijašnjih postova kako sam otkrila čari eBaya. Da da, jesam. I sad sam na tom istom eBayu pronašla prilično povoljan lakić kojeg već duuugo sanjam i želim i koji sam baš prekjučer naručila i jedva čekam da mi stigne: OPI Black Shatter - crackle lakić. Sad sam tako uzbuđena radi te pošiljke i jedva čekam da mi stigne i već imam sto kreacija u glavi kako ću ga iskoristiti. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam ga uspjela uloviti, čini mi se kao san.
Do čitanja, ljubim Vas sve!

PS: Čestitke Đinđi i Lalici na njihovim jubilarnim brojčicama! Bravo cure, samo tako dalje! :)

Broj komentara: 7:

  1. O toj Zumbi svi pričaju. čini se fora :) Joj ma nemoj mi ni pričati o spavanju i ne spavanju ja sam totalno skrenula. Ili se dižem u 5 ujutro ili sam budna do 5 ujutro. Besposlena sam pa neznam di bi sa sobom :) Hvala na čestiki ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. ispravak- rokovi su 6 dana!!!!!!!!!
    ja luda, a ti!!!!!! malo mi se uči, malo ne! jedino kaj mi ide od ruke je smišljanje tema za postove, a vidim da ni ti ne zaostaješ!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hahaha, pa da, malo me uhvatila inspiracija ovih dana, sve je uostalom lakše nego naštrebavat onih 850 konvencija o moru, jezerima, svemiru (wtf?), ljudskim pravima, ma ajde više sve u ... :DD

    OdgovoriIzbriši
  4. I ja jedva čekam da ti stigne crakle lakić pa da se divimo tvojim kombinacijama :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hehe, konačno se netko osvrnuo na moj lakić :P Jooj, nikako ga se iščekati da dođe. Bit će i slika u tom postu. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja idem na zumbu! Stvarno je sjajno, preporucujem! Nekad mi se desi da propustim trening (ucenje ili neka slicna obaveza -.-) i uhvatim sebe da mi fali :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ok, sad sam definitivno nagovorena, krećem sa zumbanjem što prije. :))

    OdgovoriIzbriši