ponedjeljak, 23. siječnja 2012.

Loš Blogger.

Došla sam do zaključka kako tekstovi o tome kako sam loš blogger polako ali sigurno postaju najčešći na ovom blogu. Glupo je uopće više se ispričavati i obećavati da ću biti ažurnija. Trudit ću se? To svakako. Ali previše je vanjskih faktora na koje ne mogu utjecati. Nekako sam sama sebi obećala minimalno post po tjednu, što znači, minimalno 4 posta mjesečno, kao granicu ispod koje se ne može, ni ne smije ići. A, ako ih bude i više, nije naodmet. Ne smijem zaboraviti niti zahvaliti svima Vama koji unatoč svemu dolazite, navraćate, koji niste zaboravili i dalje imate namjeru vraćati se i kriškom oka bacati poglede na ono što tek treba doći. Radi Vas ni ja nisam odustala.
Blog će u novoj godini dobiti i novo ruho, a nadam se i više tekstova, razmišljanja, i puno puno više ljubavi i pažnje. Nova godina zahtjeva neke nove odluke i nove početke, a blog je na popisu prioriteta vrlo visoko. Do idućeg čitanja, veliki ljub kis za sve! Voli Vas, Vaša Simply!

4 komentara:

 1. Ne znači da si loš bloger ako ne objavljuješ jedan post dnevno:) Pšeš kad stigneš i kad imaš inspiracije. Ovo je sve zabava i opuštanje svima nama pa tako i tebi. Piši kad ti se piše i ne brini previše zbog tog:)

  Pusa!

  OdgovoriIzbriši
 2. Potpuno te razumijem i prepoznata mi je ova priča, ali da potpisujem sve što su curke napisale - svakako! Take it easy... :))

  OdgovoriIzbriši
 3. Hvala na lijepim riječima, djevojke. Popravljam se već, dobro je! Čitamo se! :*

  OdgovoriIzbriši