subota, 15. listopada 2011.

Glazba u kojoj uživam...

Puno sam pričala o tome kako i koliko volim glazbu. Ali, jesam li dovoljno?
Mogu, s ponosom, reći kako sam ovisnica o glazbi. Kako svako raspoloženje, svaki osjećaj, svaki osmijeh i svaku naopaku riječ mogu i znam pretočiti u neku pjesmu ili skladbu. Znam kako se naježiti, kako bijesniti, kako smijati se i voljeti, ako to pjesma zna izreći. Postoje oni dani kad ti ne treba nitko, kada si već izgubio sve što znaš i kada te baš ona pozadinska violina baš one melodije rastavi na proste čimbenike. Tada glazba liječi, ubija, savija, na svoj način čeliči, podiže i ruši. Baš tada glazba gradi mostove između crne jave i blistave budućnosti i podiže te na obzorja s kojih možeš sve. Baš sve.
Što me proteklih mjesec, dva rušilo, a što zadnjih dana podizalo, paaaa, saslušajte u narednim klipovima. Iiii, uživajte, uživajte u glazbi cijelim bićem, prepustite da Vas podigne, ponekad i da Vas slomi ali uvijek se sjetite da i na Vas čeka sunčano obzorje. S kojeg možete sve. Jedan osmijeh. I jedna pjesma. Formula je tako jednostavna.


4 komentara:

 1. Great post. I really like your blog.^^

  my blog♥mfashionfreak

  Please follow me if you're not already so I could make a GIVEAWAY. I'd love to get more followers! I'll follow you back.

  OdgovoriIzbriši
 2. Fantastičan izbor,svaka čast! Slažem se sa svime što si napisala, prekrasan tekst!

  Lijep pozdrav:)

  OdgovoriIzbriši